Skip to main content

Coördinator

Toerskien.org is opgezet om met zo min mogelijk overhead en tegen lage kosten toerskiërs in staat te stellen om zelf een toerskitocht te organiseren. Om dit te laten slagen is er per tocht een coördinator nodig die een klein aantal taken rondom de organisatie van deze toerskitocht voor zijn of haar rekening neemt.

De coördinator is het centrale aanspreekpunt van de groep voor de gids en voor toerskien.org tijdens de voorbereiding van de tocht. Eenmaal op pad is de coördinator een gewone deelnemer van de tocht en heeft de berggids de leiding.

Hieronder vind je een aantal handige documenten: 

 1. Stappenplan voor het organiseren van een tocht via toerskien.org

  Een overzicht van alle stappen die doorlopen moeten worden en wie waarvoor verantwoordelijk is.

 2. Beoordelingsformulier (  enkelzijdig  /  dubbelzijdig  )

  Formulier dat door de coördinator meegenomen wordt op de tocht. Op de laatste avond wordt samen met de berggids een advies voor een volgende tocht in het komende seizoen besproken
  De coordinator vult na thuiskomst de gegevens in in ons online formulier (voorkeur) of stuurt het het beoordelingsformulier per email.

 3. Materiaallijst.

  Een overzicht van de verplichte en aanbevolen materialen voor in de rugzak. Kijk in de omschrijving van de tocht op de website welk type tocht het is (A, B, C, ...)

 4. Contactgegevens van de berggidsen: zie het stappenplan
Je moet inloggen om info toe te voegen of vragen te stellen.