Skip to main content

Marktplaats materiaal

Heb jij nog gebruikte toerskispullen waar je iemand anders blij mee wil maken? Moet die zolder eindelijk leeg? Ben je op zoek naar een gebruikte pieper? Hier kun je je aanbod kwijt.

Het werkt simpel: je plaatst hieronder een bericht (eerst even inloggen) en vermeldt duidelijk wat je in de aanbieding hebt, of waar je naar op zoek bent. Je hoeft geen mailadres te vermelden. Je kruist gewoon het vakje aan “verwittig mij bij opvolgende reacties via e-mail” en elke reactie komt automatisch ook in je mailbox, zonder dat je voortdurend gespamd wordt. Elk bericht wordt door ons ook prominent op de voorpagina van de website geplaatst, zodat je de aandacht van de hele toerskicommunity krijgt.

  • Tip 1: Je kunt een foto bij het bericht plaatsen, dan hebben mensen snel een indruk van wat je in de aanbieding hebt.
  • Tip 2: Als je er de maten bij vermeld, dan wordt de kans op succes een stuk groter.
  • Tip 3: Plaats een bericht op Twitter of Facebook met verwijzing naar deze webpagina.
  • Tip 4: Heb je materiaal op Marktplaats.nl staan, plaats dan hier een berichtje met een link naar je advertentie.

Reageren op een advertentie?

Log in op de website en klik op “antwoorden” bij de betreffende advertentie. Je boodschap verschijnt ingesprongen bij het oorspronkelijke bericht en in de mailbox van degene die het bericht geplaatst heeft. Als je zelf ook een vinkje zet in het hokje met “verwittig mij….”, dan zie je direct het antwoord in je mailbox.

Je moet inloggen om info toe te voegen of vragen te stellen.