Skip to main content

Profielpagina

Je kunt op de site een profielpagina vinden met je eigen gegevens. Als je verhuist of een nieuw telefoonnummer krijgt, dan kun je dat daar zelf wijzigen. Je kunt ook je eigen tochthistorie bijhouden. Per jaar kun je maximaal 2 skitoeren invullen. Vul per jaar de zwaarste tochten in die je hebt gemaakt. De eerste wordt ook overgenomen op je inschrijfformulier. De tochthistorie wordt gebruikt om te beoordelen of mensen genoeg ervaring hebben voor de tocht die ze ambiëren. Op die manier krijg je een homogene groep met zoveel mogelijk gelijk gestemden. 

Een deel van de gegevens is identiek aan wat je nodig hebt, wanneer je je inschrijft voor een tocht. Deze gegevens worden nu ook automatisch overgenomen in het inschrijfformulier als je inschrijft. Dat voorkomt dat je 2 keer je NAW- gegevens etc. moet invullen.

Vanuit het inschrijfformulier kunnen de gegevens niet teruggestuurd worden naar het profiel. Ook in de toekomst niet. Het is dus slim om eerst je profiel bij te werken en daarna in te schrijven voor een tocht.

 

 

Je moet inloggen om info toe te voegen of vragen te stellen.