Tochtentabel toerskiën en freeriden

Het toerskiseizoen loopt eind mei ten einde. Enkele enthousiastelingen profiteren nog van prachtige firnafdalingen en een enkele sneeuwbui tijdens de hemelvaart- en pinksterdagen. Traditioneel zijn dat uitstekende momenten om wat hoger in de bergen een mooie tocht te maken. De gletsjers zijn optimaal besneeuwd en de sneeuw heeft zich al wat meer gezet, zodat het lawinegevaar vaak laag is.

We kijken terug op een prachtig voorjaar waarin door heel veel mensen mooie toeren gemaakt zijn en die allen ook weer veilig zijn teruggekeerd. Dit is het moment om nog even na te genieten en je foto's in te sturen. Ook verhalen over hoogtepunten, nieuwe spullen, materiaalpech en andere belevenissen zijn welkom.

Als je op de terugweg van je toerskitocht al over je ambities voor volgend seizoen hebt nagedacht, dan kun je die natuurlijk ook welkom. Een groot deel van hete programma komt tot stand op basis van specifieke wensen van deelnemers. Die worden vertaald in een concreet tochtplan, waarop vervolgens ook anderen kunnen inschrijven zodat er groepen van gelijkgestemden gevormd kunnen worden. Hieronder kun je (na inloggen) je wensen als opmerking toevoegen. Een mailtje mag ook.

Alvast een fijne zomer gewenst. Blijf veilig!

Je moet inloggen om info toe te voegen of vragen te stellen.