Skip to main content

Deel je toerskifoto’s en win!

Bij toerskien.org draait alles om het delen van mooie ervaringen met anderen. Een leuke manier om dat te doen is met je foto’s want een plaatje zegt meer dan 1000 woorden. Dit seizoen kun je daar ook nog leuke prijzen mee winnen. Maak daarom volop foto’s tijdens je toeren en stuur de mooiste, leukste en meest gedurfde foto’s voor 1 juni in. Je foto’s worden gepubliceerd en je verdient daarmee sowieso eeuwige roem en maakt kans op een spectaculaire uitvergroting van je eigen foto. Op de website lees je alles over de inzendprocedure en spelregels. Veel belangrijker voor de start van je toer is natuurlijk dat je straks veel foto’s maakt en alvast wat inspiratie opdoet bij de 30 praktische fototips in de toerskipedia

Prijzen

Foto’s maak je natuurlijk vooral voor je eigen plezier, maar er valt ook iets te winnen. De hoofdprijs is een uitvergroting van je foto op 60x90 cm. Daarnaast zijn er vier uitvergrotingen van 40x60 cm te winnen. De onafhankelijke jury kijkt niet alleen naar de mooiste foto, maar ook naar de leukste, origineelste, gezelligste, (fotografisch) meest gedurfde, meest dramatische en meest inspirerende foto. Het onderwerp is geheel vrij, als het maar gerelateerd is aan je toerskitocht.

Insturen

Je stuurt je foto’s naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de bestandsnaam kun je zelf een titel verwerken. Daarnaast vermeld je in welk gebied de foto gemaakt is.

Spelregels

  1. Je mag zoveel foto’s insturen als je wil.
  2. De foto’s moeten van dit toerskiseizoen zijn.
  3. Je foto’s worden gepubliceerd op de website van toerskien.org op de speciale wedstrijdpagina, maar in de toekomst mogelijk ook op tochtpagina’s en als illustratie bij artikelen. De foto’s worden ook gepubliceerd op de socialmediakanalen: Instagram en Facebook. Het aantal likes dat je foto’s daar krijgen, wordt meegewogen in het oordeel van de jury. 
  4. Je mag alleen eigen werk insturen en moet de instemming hebben van eventuele mensen die op de foto staan. Je verdient eeuwige roem en dat mag je vrij letterlijk nemen, want afbeeldingen die op internet komen, verdwijnen waarschijnlijk niet meer uit het geheugen van de techbedrijven.
  5. Je moet de foto mailen op vol formaat, anders is er geen mooie uitvergroting van te maken. Meer pixels =beter. De foto’s van een telefoon zijn meestal van prima kwaliteit. Je hoeft geen grote camera mee te nemen.

Veel plezier tijdens je toer en bij het maken van de foto's!

Je moet inloggen om info toe te voegen of vragen te stellen.