NK toerskien 10 januari 2016 in Davos

Update: Rogier Wouters en Jorien Delhez winnen NK Toerskiën in Davos

Beide volgens mij niet actief op toerskien.org (hoe kan dat...). Als ik even snel de einduitslag scan voor bekenden zie ik dan Derk Prinsen (winnaar van afgelopen jaar) 4e is geworden op slechts 6 minuten en ook Alke Staal heeft een mooie 9e plaats gehaald. Bij de dames zie ik zo snel geen bekenden van toerskien.org. Allemaal gefeliciteerd met een prachtige prestatie.


 

Ook dit jaar wordt het NK toerskien weer samen met de zwitserse kampioenschappen georganiseerd, dit keer in Davos. Er staat een technisch pittige route op je te wachten met 1700 hoogtemeters voor de heren en 1200 voor de dames. Start en finish liggen op de Jschalp op 1932 meter hoogte, zo'n 400 meter boven Davos zelf.

 

Je kunt er tijdens de kerstvakantie nog eens over nadenken want je kunt je tot 4 januari inschrijven, deelname kost 79 CHF! We hebben al een paar bekenden van toerskien.org op de startlijst gezien, allemaal veel plezier en succes gewenst. Wie schrijft er als eerste namens toerskien.org in?

Hoogteprofiel van de race:

Hoogteprofiel race

Meer informatie:

 

 

Je moet inloggen om info toe te voegen of vragen te stellen.

Doorzoek de website

Registreren nieuwe leden

Klik hiernaast op "Sign up" en vul het formulier in.

Je aanvraag wordt gecontroleerd en je krijgt binnen 24 uur een bevestiging in de mail.

CB Login

Log in met je mailadres en password om mee te praten. "Secret key" is niet nodig.

Kies "Sign Up" als je voor de eerste keer wilt registreren. Voor een nieuwe registratie of reset van je password krijgt je binnen 24 uur een bevestigingsmail in je mailbox.