Luc Buiten geridderd

Vandaag, vrijdag  24 april, ontving Luc Buiten uit handen van de burgemeester van Zutphen,  een koninklijke onderscheiding voor de inspanningen die hij heeft geleverd voor de Skitoerencommissie. Luc was bijna 20 jaar actief in de skitoerencommissie. Hij was een aantal jaren  penningmeester en vanaf 2004 was hij als voorzitter van de commissie de centrale spil tussen de Nederlandse Ski Vereniging, de NKBV, de gidsen,  deelnemers en het secretariaat. Gedurende 15 jaar maakte hij het jaarlijkse skitoerenprogramma waar velen van ons aan deelgenomen hebben. Luc is thans nog lid van het comité van aanbeveling van toerskien.org.

Luc mag zich vanaf vandaag “Ridder in de orde van Oranje Nassau” noemen. Wij feliciteren Luc van harte met deze welverdiende onderscheiding en danken hem voor de bijdrage die hij heeft geleverd aan het toerskiën in Nederland.

 

Laat hieronder je felicitaties en andere reacties achter:

 

Je moet inloggen om info toe te voegen of vragen te stellen.

Doorzoek de website

Registreren nieuwe leden

Klik hiernaast op "Sign up" en vul het formulier in.

Je aanvraag wordt gecontroleerd en je krijgt binnen 24 uur een bevestiging in de mail.

CB Login

Log in met je mailadres en password om mee te praten. "Secret key" is niet nodig.

Kies "Sign Up" als je voor de eerste keer wilt registreren. Voor een nieuwe registratie of reset van je password krijgt je binnen 24 uur een bevestigingsmail in je mailbox.