Veiligheidsprobleem Mammut Snowpulse airbagrugzakken

Na ABS is er ook voor het systeem van Mammut Snowpulse een speciale veiligheidswaarschuwing. In enkele gevallen is de “venturibox” in de rugzak losgeraakt van de rest van het systeem. In dat geval functioneert de airbag niet meer. Daarom is er nu een speciale clip te krijgen die dit probleem zou moeten voorkomen.  De problemen doen zich voor bij de volgende modellen: Airbagsystemen uit de produktiejaren: Winter 2011/12, 2012/13 und 2013/14.

  • Removable Airbag System RAS
  • Protection Airbag System
  • Snowpulse Lifebag System

Deze systemen zijn niet alleen in de rugzakken van Mammut verwerkt, maar ook bij de merken Snowpulse, Highmark by Snowpulse, Scott, Ferrino, Oakley en Jones Snowboarding. Als je een dergelijke rugzak hebt, dan is het aan te bevelen om op de website van Mammut te controleren of jouw model ook aanpassing behoeft. zie http://www.mammut.ch/venturi-clip De extra clip wordt gratis toegezonden. In het volgende filmpje zie je hoe je de clip zelf kunt monteren: https://www.youtube.com/watch?v=DA3-I0na5a0&feature=player_embedded

 

 

Je moet inloggen om info toe te voegen of vragen te stellen.

Doorzoek de website

Registreren nieuwe leden

Klik hiernaast op "Sign up" en vul het formulier in.

Je aanvraag wordt gecontroleerd en je krijgt binnen 24 uur een bevestiging in de mail.

CB Login

Log in met je mailadres en password om mee te praten. "Secret key" is niet nodig.

Kies "Sign Up" als je voor de eerste keer wilt registreren. Voor een nieuwe registratie of reset van je password krijgt je binnen 24 uur een bevestigingsmail in je mailbox.