Skip to main content

Waar wil jij naar toe in 2024?

Lever je wensen in! Nu is het moment om na te denken over je ambities voor het komend toerski- en freerideseizoen. Lever je wensen in, en vind extra deelnemers via de website.

Het programma wordt gemaakt op het moment dat iedereen in zomerstemming is en de mussen van het dak vallen van de hitte. Op de terugweg van je zomers avonturen in de bergen denk je natuurlijk alvast na over je volgende vakanties. Alle wensen kun je direct via 5G hieronder posten vanaf de parkeerplaats bij de Autoroute of je treinstation in de Alpen. Het toerskiprogramma wordt al jaren gemaakt op basis van de wensen van de toerskicommunity. Als je een specifieke tocht wil maken, dan kan die in het programma opgenomen worden. 

Als jij - al dan niet met een vriend of vriendin - een bepaalde tocht op het oog hebt, dan kun je dat hieronder melden. Eerst even inloggen en daarna kun je je uitleven in het commentaarveld. Alle serieuze ideeën krijgen reactie: een bepaald gebied, een beroemde route, een tocht met pickel- en stijgijzerinstructie of een moeder-dochter-weekend. Je eigen ambitie is de belangrijkste begrenzing.

Voorwaarde is natuurlijk wel dat je zelf ook meegaat.

Je moet inloggen om info toe te voegen of vragen te stellen.