Skip to main content

Winnaars fotowedstrijd bekend

Het was zeker geen gemakkelijke klus om uit alle ingezonden foto’s de winnende foto’s te kiezen, maar het is gelukt. De winnaars van de fotowedstrijd zijn bekend.

Eerste prijs

De eerste prijs gaat naar Erwin van Reeuwijk met een letterlijk ‘mist’erieuse foto. Toelichting van Erwin: Genomen tijdens het onderbinden van de vellen en een korte pauze begin april, tijdens de laatste dag van onze Haute Route van Argentière naar Zermatt. Zeer vroeg vertrokken vanuit de Cabane des Vignettes onder leiding van Manu onze gids. We staan hier te wachten om de richting Haute Glacier de Tsa de Tsan te klimmen, met als einddoel de Col de Valpelline en uiteindelijk Zermatt.

Tweede prijs

De tweede prijs is voor Xavier Brouha. Op de foto een groep toerskiers die in de vroege ochtend haar spoor trekt over de gletscher in het Valpelline met op de achtergrond indrukwekkende ijsblokken die oplichten in het eerste ochtendlicht.

Eervolle vermelding

Een eervolle vermelding tenslotte voor de foto van Edwin van Scherrenburg.  Het is met recht steil met stijl, een fraai standpunt om foto te maken. Je ervaart het driedimensionale door voorgrond, perspectief en achtergrond.

Prijzen

Erwin van Reeuwijk kan een uitvergroting van zijn winnende foto tegemoet zien en Xavier een coole beany. Erwin, Xavier, Edwin en alle andere deelnemers bedankt voor het inzenden van jullie mooie foto’s.

Je moet inloggen om info toe te voegen of vragen te stellen.