Skip to main content

Fotowedstrijd: maak de mooiste toerskifoto

Het toerskiseizoen is officieel afgetrapt en in de Alpen is een hoeveelheid sneeuw gevallen zoals we die al jaren niet meer gezien hebben. Alle ingrediënten voor mooie toerskitochten zijn daarom aanwezig. Om daar ook een blijvende mooie herinnering aan over te houden, kun je nu creatief met de camera in de weer.

Toerskien.org organiseert dit jaar een fotowedstrijd: wie maakt dit seizoen de mooiste toerskifoto? Het onderwerp van de foto is geheel vrij, zolang de foto maar tijdens je toerskitocht gemaakt is. Alle inzendingen worden gepubliceerd op toerskien.org. De mooiste foto wordt (mits op liggend formaat) ook op de voorpagina van de website vertoond en verwerft daarmee eeuwige roem. De winnaar krijgt bovendien een fraaie uitvergroting van zijn eigen foto zodat die ook thuis een prominente plek aan de muur kan krijgen. Verder is er voor de nummer 2 een originele wollen beany om het hoofd warm te houden.

 Spelregels:

  • stuur je foto voor 31 mei 2018 naar fotoredactie @ toerskien.org
  • je mag zoveel foto’s insturen als je wil
  • je mag alleen eigen werk insturen
  • je kunt bij de foto eventueel een korte tekst leveren waarin je vertelt waarom dit voor jou een bijzonder moment was, of over de manier waarop de foto tot stand is gekomen
  • vermeld bij de foto in de bestandsnaam het gebied waar de foto gemaakt is, en je eigen naam
  • elk fototoestel is goed: een dure spiegelreflex, een compactcamera of gewoon de camera van je mobiele telefoon
  • minimaal aantal pixels: 2000 hoog x 3000 breed
  • door inzending geef je toestemming voor publicatie van de foto

Als je inspiratie op wil doen, dan kun je nog eens kijken bij alle fototips, die inmiddels op de website zijn gepubliceerd. Daar komen de volgende maanden nog enkele malen nieuwe tips bij, dus kijk voor je op pad gaat nog eens om je favoriete tip mee op reis te nemen. Leef je helemaal uit en zorg dat je de camera altijd bij de hand hebt om met een enorme fotoverzameling thuis te komen. Alvast veel succes gewenst.

Je moet inloggen om info toe te voegen of vragen te stellen.