Verzekering

Voor bergbeklimmen of toerskien heb je een goede verzekering nodig. Immers, je moet er op kunnen rekenen dat de kosten van een eventuele reddingsoperatie met helikopter niet op jou terecht komen, want dan heb je het werkelijk over duizenden en duizenden euro’s die je moet zien te dragen. Buiten de piste skien is goed te verzekeren via verzekeringen van de NKBV of de NSkiV. Kijk op hun sites voor een goede deal want de prijzen lopen uiteen. Zie ook meer informatie op de website van het verbond van verzekeraars over skien buiten de piste:
https://www.verzekeraars.nl/actueel/nieuwsberichten/Paginas/Met-verantwoord-off-piste-skiën-is-niets-mis.aspx

Een goede verzekering is een voorwaarde om mee te gaan op één van de toeren die je via deze website organiseert.

De Nederlandse Skivereniging heeft nu een speciale aanbieding voor mensen die via toerskien.org willen gaan toeren. Als je nu de NSkiV reisverzekering afsluit, ontvang je het NSkiV lidmaatschap (t.w.v. €35) het eerste jaar gratis. Als je actiecode 0000TOE21065 gebruikt bij opgave bij de NSkiV, dan gaat dat automatisch. (opgeven via https://www.wintersport.nl/lidmaatschap/ )

Je moet inloggen om info toe te voegen of vragen te stellen.

Doorzoek de website

Registreren nieuwe leden

Klik hiernaast op "Sign up" en vul het formulier in.

Je aanvraag wordt gecontroleerd en je krijgt binnen 24 uur een bevestiging in de mail.

CB Login

Log in met je mailadres en password om mee te praten. "Secret key" is niet nodig.

Kies "Sign Up" als je voor de eerste keer wilt registreren. Voor een nieuwe registratie of reset van je password krijgt je binnen 24 uur een bevestigingsmail in je mailbox.