Jouw bijdrage aan de toerski-community

Toerskiën.org draait geheel zonder betaalde krachten. Jij kunt op verschillende manieren een bijdrage leveren.

Enthousiaste en deskundige bijdrage

We hebben voor de verdere vormgeving van dit initiatief mensen nodig die het leuk vinden om een bijdrage te leveren. Concreet zijn we nu op zoek naar

  • juristen met specialisaties in verenigingsrecht, fiscaal recht, internationale omzetbelastingen, notariaat (heeft zich net gemeld)
  • IT-ers die gespecialiseerd zijn in websites en -applicaties
  • artsen met specialisatie in hoogte-gerelateerde aandoeningen, en de relatie tussen acclimatisatie en prestatie (voor mensen die niet ziek zijn)
  • mensen met bijzondere affiniteit met bepaalde uitrustingsstukken die als moderator willen optreden voor materiaalpagina's
  • andere mensen die vanuit hun opleiding of andere deskundigheid specialistische kennis kunnen inbrengen die interessant is voor toerskiërs en freeriders

Daarnaast hebben we nog een aantal mensen nodig die allerhande zaken kunnen helpen organiseren. Dat is niet het werk van de raad van commissarissen die met de sigaar in de hand nuttige adviezen en tips geeft. Er moet - op een intelligente manier - gewoon productie geleverd worden.

Informatie voor op de website

Artikelen

Jouw ervaringen en inzichten zijn zeer welkom op deze site. Op diverse plekken kun je direct informatie toevoegen. Het is echter ook mogelijk om complete artikelen aan te leveren voor op de website. We willen graag informatie die wat dieper gaat, dan de gemiddelde folder. Het vermelden van bronnen, wordt zeer op prijs gesteld.

Foto's

Ook mooie foto's zijn zeer welkom. Je kunt deze foto's aanleveren via de E-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). De website is erg kritisch bij de acceptatie van fotobestanden. Daarbij mag je geen spaties of bijzondere tekens gebruiken. Door gebruik van underscore en liggend streepje kun je zaken van elkaar scheiden. Gelieve in de bestandsnaam alle relevante informatie te verwerken. Vermeld a.u.b.:

  • onderwerp
  • gebied of tochtnaam
  • je eigen voor-/achternaam of initialen als je die vermeld wilt hebben. Anoniem mag ook. De keuze die jij in de bestandsnaam verwerkt, nemen we over op de site.

Dat ziet er uiteindelijk dus als volgt uit: Op_de_top_van_de_Breithorn-Oberaletschgebied-Foto_Jan_Jansen

Je wordt geacht alleen zelfgemaakte foto's aan te leveren. Verder is het netjes om de instemming van de gefotografeerden te vragen als die zeer duidelijk herkenbaar in beeld komen. De foto is straks wellicht voor de hele wereld zichtbaar, en niet iedereen vindt dat leuk.

Webinfo

Als je interessante informatie op het web vindt, dan kun je een korte samenvatting met een link toevoegen. Dan kan daar in een artikel naar verwezen worden.

Je moet inloggen om info toe te voegen of vragen te stellen.