Tochtgenoten zoeken

De snelste manier om tochtgenoten te vinden met dezelfde interesses, is inschrijven voor een tocht in het programma. Mocht een tocht al volgeboekt zijn of je kunt daar niet helemaal vinden wat je zoekt, dan kun je ook met gelijkgestemden een tocht organiseren door hier op te geven wanneer en op welk niveau je wil gaan toeren. Als er voldoende mensen zijn voor een bepaalde week, dan kunnen we je voorstellen doen voor een tocht die past bij jullie wensen. Bijkomend voordeel is dat je eerst kunt aftasten of er voldoende belangstellenden zijn in de week dat jij op pad wil gaan.

Om te helpen om tochtgenoten met dezelfde interesses te vinden we een hulpmiddel bedacht. Mensen die wel interesse hebben om een toerski tocht te maken maar zich nog niet vast willen leggen op een specifieke week of tocht kunnen nu vrijblijvend hun interesse aangeven met het onderstaande formulier. Wij verwerken de gegevens van alle reacties en verzamelen de namen van leden met gelijke interesses in overzichten per weeknummer 

Vul nu het interesse formulier in:

Vrijblijvend interesse formulier toerskien en freeriden

Nadat je het formulier ingevuld heb kun je in het overzicht hieronder zien of er meer leden met gelijke interesses zijn in een voor jou geschikte periode. Vul het formulier nu snel in en kijk of je potentiële tochtgenoten kunt vinden. De namen en mailadressen van tochtgenoten staan op een speciale pagina die alleen toegankelijk is wanneer je ingelogd bent op de site. Mocht je een groep kunnen vormen kunnen wij een toertocht voor je regelen. We hebben een grote database met tochten waar je uit kunt kiezen, maar je kunt ook zelf een voorstel aandragen. Je kunt gebruik maken van onze prijsafspraken met de gidsenbureaus en gaat voor precies dezelfde prijzen als de tochten uit ons vaste programma op pad. We moeten alleen wel even vragen of er nog een gids beschikbaar is.

Bekijk de namen en mailadressen van tochtgenoten op de speciale pagina (deze pagina is alleen voor leden toegankelijk omdat hier e-mail adressen op zichtbaar zijn).

In week 1 kun je hieronder een voorbeeld inschrijving zien.

Laat de namen van tochtgenoten zien

  inloggen vereist

 

Discussieer hieronder over je plannen en mooie bestemmingen.

Je moet inloggen om info toe te voegen of vragen te stellen.

Doorzoek de website

Registreren nieuwe leden

Klik hiernaast op "Sign up" en vul het formulier in.

Je aanvraag wordt gecontroleerd en je krijgt binnen 24 uur een bevestiging in de mail.

CB Login

Log in met je mailadres en password om mee te praten. "Secret key" is niet nodig.

Kies "Sign Up" als je voor de eerste keer wilt registreren. Voor een nieuwe registratie of reset van je password krijgt je binnen 24 uur een bevestigingsmail in je mailbox.